· 

☆☆☆Interfilm es consolida amb les franquícies de fotografia

Franquicias de fotografia

Fundada el 1987 per Emilio Álvarez, l'empresa espanyola Interfilm que aquest any compleix el seu 30 aniversari, és present a la majoria de les ciutats espanyoles amb més de 120 ubicacions entre franquícies i punts de venda.

Amb una facturació propera als 5 milions d'euros i un ritme de creixement del 12% posen en relleu la bona salut de la fotografia digital, amb un sector sanejat i pràcticament sense competència permeten a la companyia treballar amb un escenari d'expansió de 15 noves franquícies per al 2017.

Franquícies de fotografia

A les botigues Interfilm els clients disposen de tots els serveis de fotografia digital per al revelat de les seves fotografies, les seves fotos de carnet, ampliacions, llenços, regals, disseny, impressió digital, enmarcació a mida, estudi de fotografia professional i un ampli etc. de productes i serveis.

El repte de Interfilm és l'encert en l'elecció de candidats entre les moltes sol·licituds setmanals que rep interessant-se per la franquícia i el model de negoci. Donat l'alt volum de moviment que provoca un centre de fotografia digital, el perfil del candidat per a l'autoocupació o de l'inversor que vulgui assegurar el seu futur professional han de complir les expectatives de la cadena i aportar un dinamisme que respongui als paràmetres de qualitat que els clients exigeixen.

El saber fer de Interfilm li permet dur a terme l'obertura d'una franquícia de fotografia en un termini que no supera les 4 setmanes i en què el candidat es troba al capdavant del seu negoci totalment operatiu i funcionant amb el suport constant de la central .

Els terminis d'obertura d'un negoci són un element molt important i que repercuteix directament en la inversió a realitzar, això és un dels factors que els emprenedors saben molt bé i la majoria rebutja muntar el seu negoci en solitari per inclinar-se per una franquícia que es ho lliura tot a punt i operatiu per no tenir més d'atendre als seus clients des del primer moment de l'obertura.

4.25/5 – 15