· 

→ Interfilm la franquícia per excel·lència per a la fotografia

Interfilm fotografia por excelencia

Interfilm compleix el seu 30 aniversari gairebé sense competència en el sector dels serveis digitals amb la seva franquícia implantada en la majoria de ciutats espanyoles i que dóna servei a tota la població a través de la seva App i xarxa de botigues en franquícia.

L'oferta de multi productes converteixen el negoci de la fotografia digital en una franquícia d'alta rendibilitat i model perfecte per al sector dels fotògrafs professionals que exerceixen solament en la fotografia d'estudi, sent aquest col·lectiu un dels més perjudicats per l'ensorrament dels preus que s'apliquen en l'actualitat per als reportatges de noces.

Interfilm la franquícia per excel·lència per a la fotografia

Una franquícia de fotografia Interfilm és sinònim de solidesa i qualitat el que assegura l'emprenedor una garantia suplementària per a la seva inversió, per al seu futur professional de la mateixa manera que ja ho han fet altres franquiciats amb més de 25 anys d'antiguitat a la xarxa de botigues Interfilm.

Un altre dels sectors professionals que s'interessen per la franquícia és el col·lectiu dels dissenyadors que veuen una oportunitat de negoci en la impressió digital i dissenys originals per a la línia dels regals personalitzats amb foto.

Els diferents models de franquícies escalables permeten ajustar el model de negoci per a l'emprenedor que amb el pas del temps la seva franquícia s'acabarà convertint en un centre digital amb tot l'equipament que el seu negoci necessiti.

4.25/5 – 9