· 

La marca Interfilm lidera la fotografia i serveis digitals a Espanya

El panorama actual a Espanya en el sector de la fotografia i serveis digitals està liderat per la marca Interfilm que segueix avançant en solitari i implantant franquícies i negocis, creant treball i riquesa des de fa 30 anys que el 2017 compleix el seu aniversari.

Interfilm lidera la fotografia i serveis digitals

El concepte de negoci en franquícia que té Interfilm a Espanya el converteix en marca de prestigi per al sector de la fotografia digital i cada vegada són més els emprenedors que sol·liciten informació de la marca descobrint tot un ventall de possibilitats professionals en què per liderar un negoci de fotografia digital ja no és indispensable ser fotògraf professional tot i que sí que aporta un plus professional.

Una franquícia de fotografia digital Interfilm és una doble oferta als usuaris a través de la venda al detall i de la venda de fotografia professional amb els seus estudis instal·lats en la majoria de franquícies Interfilm.

Al contrari d'un estudi de fotografia professional que pateixen els vaivens del calendari amb els casaments i les comunions, els fotògrafs de Interfilm tenen al seu abast una estabilitat econòmica molt més estabilitzada gràcies a la varietat de productes ia la fabricació pròpia de molts d'ells ho que els augmenta considerablement la rendibilitat de les seves franquícies, dels seus negocis, dels seus estudis de fotografia.

3.25/5 – 7