· 

Els fotògrafs demostren el seu interès per la franquícia Interfilm

Franquicia de fotografia para los fotografos

El model de negoci i el concepte de botigues que Interfilm té sobre la fotografia estan despertant l'interès de molts fotògrafs professionals que s'interessen per la franquícia que lidera el sector a Espanya.

Les dificultats per les quals està passant el sector dels professionals ha disparat l'interès per la franquícia per compaginar l'estudi professional amb una botiga de productes i serveis que lidera Interfilm amb més de 120 punts de venda.

Els fotògrafs demostren el seu interès per la franquícia Interfilm

Les marques pròpies de diversos productes i la fabricació in situ són els que converteixen la franquícia en un negoci rendible que ja compleix 30 anys d'activitat i presència en el sector amb nombrosos emprenedors i que alguns porten amb la marca més de 20 anys.

La fotografia digital està aportant diverses línies de negoci que els usuaris cada dia reclamen més i per suposat la fotografia professional segueix tenint la seva demanda originada pels esdeveniments socials com els casaments i les comunions encara que a preus molt inferiors als d'anys passats.

3.75/5 – 6