· 

Idees de negoci

ideas_de_negocio

Cada dia són milers de persones les que a través del famós cercador "Google" posen per buscar "idees de negoci" buscant així la inspiració o la idea que els canviarà el seu rumb professional o la seva situació actual.

Però moltes d'elles no s'han parat a pensar en el que els agradaria fer o que és el que els agrada a la vida i entre moltes altres coses, hi ha la fotografia a la qual són molts els aficionats però que mai han reparat en fer de ella el seu propi negoci sobretot per desconeixement.

Idees de negoci rendible

La fotografia digital en un negoci més rendible que el que ho fos amb la fotografia analògica perquè estava limitada i l'abast de menys persones per la seva especialització i tècnica mentre que el digital s'ha posat a l'abast de tots per basar-se en informàtica bàsica, cosa que tothom pràctica cada dia encara que no sigui més que a través dels seus dispositius mòbils, avui dia veritables ordinadors i càmeres fotogràfiques.

I també el digital ha portat al mercat molts més productes i serveis que utilitzen la fotografia el que augmenta la rendibilitat de les botigues de fotografia de les que Interfilm és el líder a Espanya amb la seva xarxa de botigues en franquícia des de fa ja 30 anys el que la converteix en la marca més rendible com a negoci del mercat.

3.25/5 – 8