· 

Negocis rendibles de fotografia en franquícia

franquicias y negocios de fotografia

Els centres digitals segueixen prenent el relleu de les botigues de fotografia en totes les ciutats d'Espanya on les obsoletes botigues han donat pas a moderns centres d'imatge digital i negocis rendibles de fotografia en franquícia.

Negocis rendibles de fotografia en franquícia

El mercat de la fotografia a Espanya se segueix sanejant i estabilitzant amb la creació d'un centre de serveis digitals per cada 3 botigues de barri que es tanquen, botigues que no s'han adaptat a la nova era digital i la seva oferta i tècnica ha quedat tan desfasada que les han portat al tancament definitiu.

La fotografia digital té un gran potencial de negoci, el que la converteix en una alternativa professional molt interessant basada en la seva oferta de serveis que van des del revelat digital fins a la impressió digital passant pel disseny publicitari el que produeix noves expectatives per a professions que necessitaven un revulsiu.

A diferència d'una botiga de fotografia basada en la venda de càmeres fotogràfiques i productes similars als de les grans superfícies, un centre digital disposa i ofereix tot allò que la fotografia digital permet fer tant en serveis com el retoc o la maquetació com també una àmplia oferta de més de 500 productes o regals personalitzats amb fotografia, productes d'alta demanda.

Des de fa 30 anys Interfilm és líder a Espanya en els serveis de fotografia digital amb una xarxa de centres i franquícies de fotografies que ofereix diversos models de negoci als emprenedors.

4.00/5 – 16