· 

Una marca líder a Espanya

franquicias de fotografia

Interfilm és la marca de la fotografia que segueix avançant per apropar tots els serveis digitals al consumidor creant centres digitals i franquícies de fotografia en totes les localitats amb més de 5.000 habitants.

La emmarcació a mida, els cartutxos de tinta compatibles, la papereria i els regals personalitzats juntament amb el revelat de fotografies i fotos de carnet són les línies de productes disponibles a les franquícies Interfilm.

Interfilm és la marca de la fotografia

Els llenços i àlbums són també productes comercialitzats a Interfilm juntament amb els serveis digitals com el disseny i la impressió digital o el retoc i edició de fotografies són serveis complementaris oferts al costat del treball de fotògraf professional en els seus estudis fotogràfics.

Totes aquestes activitats dutes a terme en els centres digitals són les que atreuen cada vegada més als emprenedors decidits a consolidar el seu futur professional de la d'una marca líder a Espanya com és Interfilm franquícies de fotografia.

4.00/5 – 16