· 

El banc BBVA renova el seu conveni amb Interfilm per al finançament.

Un any més i davant les bones expectatives de negoci de la cadena de botigues de fotografia, el BBVA ha renovat la seva línia de finançament especialitzada en franquícies amb unes condicions òptimes per als emprenedors.

En un alt percentatge, els emprenedors necessiten finançament a l'hora de muntar el seu propi negoci i agraeixen el tenir un franquiciador que es beneficia de la confiança d'una entitat financera com el BBVA.

Aquest conveni financer li permet a un emprenedor tenir la seva franquícia funcionant amb un finançament des 310 euros / mes i que va en funció del model de franquícia i el seu equipament.

El model de negoci de la cadena de botigues Interfilm el diferencia de la resta de botigues per tenir marques pròpies i diferents línies de negoci el que li assegura una rendibilitat que està garantida en contracte per la central.

Els diferents models de franquícia i tots escalables, permeten començar en l'activitat amb el seu propi negoci des de 17.900 euros per anar evolucionant i equipant la franquícia en funció de la demanda.