· 

Franquícies rendibles i amb garanties d'èxit

La marca Interfilm és sinònim de fotografia a Espanya, és sinònim de cadena de botigues de fotografia a la pràctica totalitat de ciutats espanyoles i és sinònim de negoci rendible de fotografia amb la seva cadena de franquícies.

Però no només la marca Interfilm és sinònim de negoci de fotografia sinó que després de 30 anys d'activitat és l'única marca que es pot permetre el garantir l'èxit als emprenedors amb la seva clàusula de recompra basada en una trajectòria molt consolidada que li permet estar en el primer lloc i gairebé sense competència.

El model de negoci que gira al voltant de la fotografia li permet atendre tota la demanda del consumidor que està molt al dia dels avenços i novetats on els més habituals són els regals personalitzats amb fotografia, però també lloa emmarcació a mida o la impressió digital de les seves fotos o fullets per als seus negocis.

Interfilm que abasta totes les especialitats de la fotografia no s'especialitza en cap però si les controla totes el que li permet obtenir una rendibilitat a les seves franquícies i oferir una garantia d'èxit als emprenedors.

Escribir comentario

Comentarios: 0