· 

Interfilm obrirà una segona franquícia a Sevillaen Sevilla

Tot just començat aquest nou any 2018, una segona franquícia obrirà les seves portes al Carrer Almirall Apodaca 1 a Sevilla a finals de gener per donar resposta a una demanda en auge dels serveis digitals i a tot el que tingui relació amb la fotografia.

La marca Interfilm que el 2017 ha complert 30 anys d'activitat, segueix liderant el mercat dels serveis digitals a Espanya i les seves previsions d'expansió passen per tenir una presència a totes les ciutats espanyoles de més de 50.000 habitants a la fi de 2018.

El model de negoci amb les variants de les seves franquícies fa que als emprenedors els resulti atractiu el emprendre amb les garanties que ofereix una marca consolidada.

La franquícia de fotografia Interfilm comporta la comercialització de LogiMark, LogiRegal, LogiTinta, LogiPhoto, LogiDigital, totes són marques i productes amb les garanties necessàries per assegurar l'èxit de les franquícies.

Escribir comentario

Comentarios: 0