· 

Interfilm signa un pre-acord per a la seva expansió a Romania

Durant tot l'any 2017, Interfilm manté converses amb diferents actors en diversos països llatins i europeus per a l'expansió de la marca i amb un projecte molt avançat a Romania i amb converses molt interessants a Portugal.

Interfilm que manté una expansió nacional molt prudent i controlada amb una desena d'obertures anuals, fa més èmfasi en la formació i suport als franquiciats que a una expansió descontrolada i desordenada amb el perjudici que això aporta i on sobren els exemples en el mercat de la franquícia.

A la planificació nacional, amb una presència total en les principals ciutats d'Espanya en el termini de 3 anys, s'uneix l'objectiu d'un Màster anual que a més de consolidar la franquícia Interfilm a nivell nacional, es posicionarà d'una manera molt sòlida a nivell internacional