Franquícies a:

LA CORUNYA - ASTÚRIES - BARCELONA - BURGOS - CASTELLÓ - HUELVA - LLEIDA - MADRID - NAVARRA - PALENCIA - PONTEVEDRA - SEVILLA TARRAGONA - TOLEDO - VALÈNCIA - VIGO - VITÒRIA - VIZCAYA


EXPERIÈNCIA D'UNA MARCA

30 anys en el sector ens ha permès lidarar els serveis de la fotografia digital a Espanya

EXPANSIÓ DE LA MARCA

Som assequibles, som rendibles i som senzills. Busquem fer marca, que el client ens relacioni amb un concepte de qualitat i amb servei personalitzat, agilitat de resposta i experiència.

El valor afegit

No deixem res a l'atzar. Som especialistes en tot el relatiu a la fotografia digital, el nostre negoci porta funcionant 30 anys i hem demostrat solvència, competitivitat i rigor i sobretot capacitat d'organització i innovació.


Que és Interfilm, qui som?

Una franquícia de fotografia Interfilm és un centre digital en què a més del revelat fotogràfic i estudi de fotografia, trobarem l'emmarcació a mida, els regals personalitzats, la papereria, cartutxos de tinta compatibles, i tot això amb marques pròpies com LogiPhoto, LogiPaper, LogiTinta, LogiRegal, LogiMark. i LogiPrint (Impremta digital)

Fórmula Perfecta per a l'autoocupació

Interfilm ha creat el model low cost amb LogiPhoto + a un àmbit atractiu i fàcil de gestionar, una idea perfecta per emprendre sota la fórmula de l'autoocupació. Interfilm s'ha convertit així en marca líder en el seu sector. El model de negoci és ideal per a l'autoocupació. Busquem persones que hagin decidit donar el pas i convertir-se en empresaris, muntar el seu propi negoci. Persones involucrades de ple en el negoci, que ho faci créixer i funcionar, que s'impliqui cent per cent en la venda i atenció al client.

Perfil del Futur franquiciat

El franquiciat que decideixi adherir al nostre projecte disposarà d'un procés de formació contínua, un suport publicitari i el més important, un departament tècnic que suposarà un suport total. Sens dubte, és un aspecte clau per decidir si obrir o no una franquícia, ja que en altres aspectes, com la gestió, no és complicada. El franquiciat rep un suport continu per part de la seu central que li facilita molt el dia a dia.


Què Ofereix Interfilm?

Simplement ofereix innovació i qualitat, ni més ni menys que productes demandos pels consumidors. No hi ha al mercat cap altra marca amb tan àmplia oferta de productes de i per a la fotografia, el revelat, l'emmarcació, la impressió digital, els regals personalitzats, l'estudi fotogràfic, els cartutxos de tinta compatibles, etc.

La Marca d'Identitat de l'Empresa

Interfilm segueix posicionant-se com l'única del seu sector que manté intacta la seva marca d'identitat: fer que el client trobi sempre en les seves botigues un producte nou, diferent i per descomptat sempre amb la qualitat Interfilm

Sobreviure a la Crisi

Hem aconseguit sortejar dues crisis a 30 anys, la tecnològica en el 2.000 i l'actual econòmica que assota el nostre país creant una imatge de marca fàcilment recognoscible pel públic, innovant i aportant productes nous, aconseguint la força de la unió i aplicant a cada emprenedor una dosi elevada d'experiència, saviesa i bagatge.


La nostra cadena es basa en un concepte diferent de franquícia, perfecte per a aquells emprenedors que vulguin incorporar-se a la xarxa de botigues amb una mínima inversió per apostar per un negoci d'alta rendibilitat i gairebé sense riscos.


Interfilm Central - Franquícies de Fotografia
Crtra. Inici - Edifici Mirador 22 - 33416
Els Camps - Corvera - Principat d'Astúries

(34) 902 88 58 38 - 618 740 681

www.interfilm.es

franquicias@interfilm.es 

 Localitza el teu centre Interfilm

 més proper

app fotografia
app fotografia